Playstation 3 PS3 Jailbreak

PS3 downgrade til 3.55 er ikke så let som tidligere antaget.

Man bliver hele tiden klogere og min nuværende opfattelse er at et downgrade fra ps3 fw 4.11 til 3.55 ikke er så let som tidligere antaget og kræver en masse bøvl. Her tænker jeg på installation af E3 flasheren, som dog ikke kræver lodning, men alligevel kræver du køber chippen og skiller din PS3 fra hinanden og bøvler (i timevis).

Nedenstående video viser nogenlunde hvordan det gøres, men det er bestemt ikke noget jeg har tænkt mig at begive mig ud i. Hvis der dukker en software downgrade eller 4.11 jailbreak op skal jeg nok sige til.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress