iPhone jailbreak iPhone og iPad

Nyt forum for iPhone og iPad ejere – få svar på alt :)

iMania.dk har nu valgt at gøre noget særdeles ukonventionelt for butikker. Der er nemlig oprettet et kunde-til-kunde iPhone forum hvor kunder kan hjælpe hinanden med iPhone problemer, iOS Apps og alt andet man kan komme i tanke om. Her efter den første måneds tid er der blevet skrevet omkring 100 forskellige indlæg i de forskellige kategorier.

Formålet med forummet er at iMania.dk’s kundeservice i samarbejde med kunderne kan hjælpe hinanden med generelle spørgsmål, som ikke nødvendigvis relaterer til en specifik ordre eller et specifikt produkt, men som andre også kan få gavn af.

Der er selvfølgelig tale om et kommercielt forum, så henvisninger til andre sider der tjener penge på iPhone eller lignende er ikke tilladt, men vil man gerne have svar på spørgsmål der relaterer sig til iTing kan man være sikker på at få et godt svar på det nye forum.

De nuværende kategorier i forummet indeholder blandt andet:

Det bør være muligt at få svar på de fleste ting og der er allerede en del hjælpsomme brugere der giver svar på alt mellem himmel og jord – i iVerdenen i hver fald 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress