Playstation 3 Tekniske ting

PS3 firmware 4.11 jailbreak findes ikke! Downgrade er løsningen :)

Det er efterhånden blevet svært at danne sig et overblik over Playstation 3 jailbreaks, da Google er blevet overfyldt med “falske” youtube videoer og sider der hævder at kunne jailbreake PS3 på firmware over 3.55. Dette kan uheldigvis ikke lade sig gøre, så hvis man har en PS3 med fw 4.11 er eneste løsning at downgrade til 3.55, som derefter kan jailbreakes. Dette kan dog lade sig gøre, men jeg har dog endnu ikke sat en guide sammen. Man skal jo lige vide om der er “marked” for en gratis guide 🙂

Hvis du er interesseret i en guide til hvordan du downgrader PS3 firmware 4.11 og jailbreaker, så må du meget gerne smide en kommentar – så smækker jeg en sammen:)

7 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress