Tekniske ting

Den Nye iPad 3 Reparation hos iMania.dk

iMania.dk lover nu at kunne tilbyde reparation af den nye iPad 3 lige så snart den kommer på gaden. Dette skyldes at forskellen efter sigende er så lille at reparation af den nye iPad 3 kommer til at fungere helt efter samme princip som iPad 2. Selvom den nye iPad 3 er lidt tykkere og lidt tungere, så har den samme størrelse display, men med kraftigt forbedret opløsning – sågar en million pixels mere end et HDTV.

Hvis jeg skal komme med et gæt på hvorfor den nye iPad 3 er lidt tykkere og tungere end iPad 2, vil det være at Den Nye iPad 3 har brug for et større batteri for at kunne tilbyde de samme 10 timers brug og 9 timers brug på 4G. Jeg håber derfor iMania.dk kan vise billeder/video af den nye iPad 3 så snart den er på gaden og be- eller afkræfte min teori.

Se hvad iMania.dk selv skriver om deres iPad 3 Reparation her: Den Nye iPad 3 Reparation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress