Playstation 3

PS3 3.55 Jailbreak – Sådan gør du!

Jeg har det sidste stykke tid haft travlt med min webshop iMania.dk der sælger billigt iPhone tilbehør, men nu faldt jeg over noget interessant der ikke har noget med iPhone at gøre, så det ryger herover på min lidt mere personlige blog.

Jeg havde gennem iPhone jailbreak miljøet i længere tid hørt rygter om at Geohot, der tidligere har udgivet jailbreak til iPhone, arbejdede på et jailbreak til Playstation 3 der gør det muligt at installere hjemmelavet software, eller “homebrew” som det kaldes på fagsprog. Dagen er nu kommet!

Jeg søgte og søgte, men blev ved med at falde over nyheder der fortalte at Geohot’s jailbreak var “lige på trapperne”. Jeg faldt dog til sidst over denne side: http://www.gadgetsdna.com/geohot-releases-playstation-3-on-3-55-jailbreak-for-download/7996/

Det var en lang mundfuld – og virkelig en omvej – men jeg fandt til sidst ud af den lette metode som jeg ikke vil holde dig fra længere.

 1. Hent Geohots jailbreak fra hans egen side http://www.geohot.com/jailbreak.zip (Linket er i øjeblikket ikke tilgængeligt efter Geohots retslige problemer med Sony, så du må desværre finde selve jailbreak-filen et andet sted, fx på PS3hax.net)
 2. Find det første og bedste USB-stick du har og opret en mappe ved navn PS3 på det og en mappe ved navn UPDATE indeni PS3 mappen og pak Geohots jailbreak ud i UPDATE mappen.
 3. Tænd din PS3, sæt dit USB-jailbreak-stick i og find “Systemopdatering” under indstillinger og opdater så via “lagringsmedie”
 4. Godkend – efter “opdateringen” slukker din PS3 og når den starter igen er din PS3 jailbroken og stadig på Firmware 3.55, altså den nyeste :)

Du kan se du er jailbroken hvis du har et punkt i “Spil”-menuen der lader dig installere “packages” – altså de pakker der udgør programmerne. Der er endnu ikke meget homebrew ude til FW 3.55 da det selvfølgelig er helt nyt, men over de næste par uger kommer der helt sikkert masser af nyt – og jeg glæder mig!

Ind til videre har jeg hentet Blackb0x FTP server 1.2 her hos PSGroove og til en start lader det mig få adgang til filsystemet så jeg eksempelvis kan hente alle de film jeg har optaget i PlayTV(TV-programmet på PS3 – kræver PlayTV TV-tuner) over på computeren.

Så vidt jeg har forstået det gør dette nye jailbreak det ikke muligt at afspille andres backups(endnu) af spil på ens egen PS3, så det er altså ikke lavet for at piratere software(ifølge Geohots egen udmelding) og det er egentlig fint med mig, for jeg er langt mere henrykt over at jeg nu har en computer i stuen, som det ikke kun er Sony der bestemmer hvad jeg skal have liggende på.

Har du et spørgsmål jeg måske kan svare på? Du lægger bare en kommentar:)

20 Comments

 • Pingback: Jailbreak hacker “Geohot” sagsøges af Sony | blog.iMania.dk Blog om iPhone, iPhone tilbehør og iPhone covers

 • Pingback: PS3 3.55 Jailbreak kan bruges til piratkopiering « Evilpigeon.dk

 • carsten
  18. januar 2011 - 19:38 | Permalink

  Hej

  Jeg har prøvet at installere filen PS3UPDAT.PUP og nøje fulgt din vejledning. Har bare det problem, at PS3 siger at filen er defekt…

  Er der nogen som ved hvad jeg skal gøre nu ???

  Carsten

  • delusion
   18. januar 2011 - 19:43 | Permalink

   Hej Carsten,
   Hvis filen korrekt nok ligger i usb:\PS3\UPDATE kan det være filen rent faktisk er defekt.
   Det jeg ville gøre var nok at hente filen igen og formatere mit USB-stick som FAT32 og prøve en gang til.

 • CaineDK
  20. januar 2011 - 23:57 | Permalink

  Hey Carsten.
  tak for god guide :) virker fint.
  Hva gør man når man skal ha spil ind fra computeren til sin ps3? :) Skal det være nogen bestemte filer, eller ligger man det under en mappe i PS3 på usb’en, og så under install package files? :)

  På forhånd tak.

  • delusion
   21. januar 2011 - 04:18 | Permalink

   Jeg er bange for det ikke er en særlig god idé at hjælpe dig med at installere piratsoftware :)

 • CaineDK
  20. januar 2011 - 23:59 | Permalink

  Hov, der skulle jo så ikke stå carsten.

  Der skulle stå delusion :)

 • CaineDK
  21. januar 2011 - 19:03 | Permalink

  Ikk vær så kedelig ;)

 • Pingback: PS3 3.73 Jailbreak kommer måske snart! « Evilpigeon.dk

 • Nikki Pihl
  29. november 2011 - 07:57 | Permalink

  Hej ;) håber du kan hjælpe mig lidt her. jeg er helt på bar bund. jeg sidder her med med min ps3 og vil gerne hav den cracket så jeg kan spille spil fra en harddisk, men ved simpelthen ikk hvor jeg skal finde filen. jeg kan godt se man skal finde den ps3hax.net, men hvorhenne på siden, det er der jeg kommer i tvivl :) håber du kan hjælpe mig.

  Med venlig hilsen
  Nikki Pihl

 • Ande300
  9. april 2012 - 11:04 | Permalink

  Gå på google og læs om Mrjailbreak619. Han releaser en 4.11-CFW snart.. inden for 1 -2 måneder. Men det kunne være fedt hvis i poster noget om ham. Så mange kan læse om ham :)

 • Jonas
  26. juni 2012 - 19:10 | Permalink

  Hej jeg har lig et hurtigt spørgsmål, kan man spille 2 mod 2 online i fifa 12 på playstation 3 ?

 • jeppe lunde
  5. august 2012 - 15:55 | Permalink

  hvor finder man den jailbreak inde på hax.net

 • Keskin09
  3. december 2012 - 20:01 | Permalink

  er der nogen der kan fortælle mig hvordan jeg jailbreaker min ps3 4.25

  gerne nogle link til download tak

  hilsen Keskin

 • jacob dvinge
  6. januar 2013 - 14:48 | Permalink

  håber der er nogle der kan hjælpe.
  har hentet denne her fil: PS3\UPDATE og nøje fuldt din vejledning, men da jeg så sætter usb stikke i min playstation og vil opdatere den siger den at “ingen anvendelig opdateringsdata blev fundet?” håber der er nogle der kan hjælpe. på forhånd tak! :-)

 • Anders Larsen
  12. februar 2013 - 01:58 | Permalink

  Hej..
  Jeg har købt mig en ny ps3 da cd-drevet på den gamle gik i stykker.
  Nu står jeg så og skal rippe min dvd samling så jeg kan få den på min media server, da jeg kun har en mindre laptop til jobbet kan det komme til at tage et stykke tid… derfor kom jeg i tanke om min gamle ps3´er! :-)

  Vil den kunne lægge computerkraft til denne opgave?

  (Jeg havde forstillet mig noget ligende dette: jeg ripper dvd´erne på min laptop (i tfs eller iso format), og lader derefter ps3´eren lave dem om til avi eller lign.)

 • Thomas
  1. juni 2013 - 23:48 | Permalink

  Hej jeg sidder med et lille problem der hedder min ps3 har en firmware der hedder 4.41 og ville godt have 3.55en hva gør jeg

 • Ahmad
  10. juli 2013 - 02:17 | Permalink

  Hej Thomas og jer andre der tror det er så enkelt at jailbreake. Du kan ikke jailbreake din ps3 med en enkel fil og USB, det gik det i 2008 da firmwaren var 3.55 cfw, men går ikke længere, især ikke her i 2013, hvad du skal gøre for at jailbreake idag HVIS din ps3 er fremstillet med firmwaren 3.55 eller under (OG JEG SAGDE HVIS! Hvis den ikke er fremstillet med en firmware under 3.55 kan du umulig få den til 3.55 det er simpelt) kan du hente en mikrochip kaldet E3 Flasher der koster 500kr, når du har gjort det splitter du din ps3 ad og sætter den ind (Der er tut’s på youtube om hvordan man gøre det) – Nogle Spørgsmål? Add: Funkyyoutube på skype

 • hadi
  28. juli 2015 - 11:32 | Permalink

  Hej

  Jeg vil jailbreake min PS3 version 4.75 og det kan jeg ikke finde ud af så jeg ved ikke om du kan hjælpe mig med at jailbreake min PS3
  M.v.h hadi

  • delusion
   28. juli 2015 - 15:34 | Permalink

   Hej Hadi
   Så vidt jeg ved har det ikke kunnet lade sig gøre at jailbreake PS3 i et stykke tid nu :-/
   Hvis nogen ved andet, så smid endelig en kommentar :)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Powered by: Wordpress