Playstation 3

PS3 3.73 Jailbreak kommer måske snart!

Selvom rigtig mange Youtube videoer og lignende hævder at kunne jailbreake PS3 firmware 3.73 er det endnu ikke tilfældet – i øjeblikket er der kun tale om ondsindede mennesker der blot forsøger at tjene et par $ på at snyde folk til at udfylde spørgeskemaer, bestille blad-abonnementer og andet skrammel. Man bliver kun snydt og kommer aldrig i nærheden af et jailbreak på denne måde.

Der ser dog muligvis ud til at være håb forude, for de af os der foretrækker at være jailbroken på nyeste firmware. Hackeren Mathieulh lader nemlig til med held at have dekrypteret LV0 på 3.73 – hvilken i teorien betyder der kan installeres CFW (Homebrew, hjemmelavet software) på firmware 3.73. Dog lader det til vi skal vente lidt endnu på et rigtigt jailbreak til 3.73, da Mathieulh skriver på sin Twitter at han ikke selv vil udgive noget som helst, men derimod opfordrer resten af PS3 hacking fællesskabet til at komme i arbejde – men det betyder at det kan lade sig gøre.

Husk derfor at den nyeste firmware der kan jailbreakes stadig er fw 3.55, selvom nettet er ved at drukne i fuskere der vil have dig til at tro noget andet. Hvis du vil jailbreake PS3 firmware 3.55 kan du se en tidligere udgivet guide her: ps3 firmware 3.55 jailbreak guide

3 Comments

 • Ande300
  4. januar 2012 - 21:47 | Permalink

  Håber at de ville dekryptere ps3 4.00 :)

 • 25. januar 2012 - 17:51 | Permalink

  Det bliver niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiicccceeee!!!1

  • Ande300
   30. april 2012 - 14:32 | Permalink

   Hvis du vil vide om hvordan det går med en JB til 4.11 skal du gå på google og søge “Mrjailbreak619″ på twitter. Her har han billed af cfw 4.11 men den er ikke færdig endnu :D Men der er håb forude. Og han releaser den self :D

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Powered by: Wordpress