iPhone og iPad

Så kom iPhone 5 – og over iPhone 5 cover på iMania.dk :)

iPhone 5 blev lanceret og på den front var der faktisk ikke det store nyt. Den havde nyt bundstik som forventet, den havde 4″ skærm som forventet, den havde LTE som forventet og jeg kunne blive ved. Selvom der i går ikke rigtig kom nogen overraskelser er det da alligevel en imponerende telefon tager i betragtning at Apple stadig præsterer at fordoble ydeevnen på deres telefon årligt.  Så – hvad er så nyt?

Masser af iPhone 5 covers! De udenlandske sider har de sidste par uger tilbudt covers til iPhone 5, men nu begynder de fleste danske sider at komme med på vognen selvom den nye iPhone ikke engang er udkommet endnu. De fleste danske sider tilbyder dog ikke at man allerede kan bestille dem, men iMania.dk tilbyder allerede nu at man kan bestille covers til iPhone 5 og lover endda kun 5-10 dages levering. Nu må vi se om det holder på alle de covers, for der er nemlig kommet over 150 forskellige covers til iPhone 5 til i dag.

Uanset. Jeg glæder mig bare til at få min egen iPhone 5 og kan næsten ikke vente ret meget længere 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress