Tekniske ting

Nyt hyggeprojekt – URL forkorteren i4s.dk

Tilbage i oktober sad jeg og hapsede domæner i forbindelse med lanceringen af iPhone 4S og i den forbindelse rekvirerede jeg i4s.dk

Her de sidste par dage har jeg dog ikke anet hvad jeg skulle bruge domænet til, da det ikke som sådan har haft nogen SEO værdi – altså det er de færreste der direkte forbinder i4S med iPhone 4S – så jeg fandt på noget andet. Da det er et ret kort domæne og jeg godt kan lide at udbrede min horisont indenfor php og mysql programmering, tænkte jeg det ville være smart at bruge det til som dansk URL forkorter og det er nu lykkedes.

Idéen er ret simpel. Hjemmesideadresser er tit lange og uoverskuelige, som fx til dette indlæg https://evilpigeon.dk/2012/02/nyt-hyggeprojekt-url-forkorteren-i4s-dk/ og Twitter m. fl. kan meget bedre li’ korte adresser – som fx i4s.dk/20 som også henviser til dette indlæg 🙂

Håber du vil bruge denne nye danske url forkorter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress