Tekniske ting

Hyggeprojektet skrider frem – Nu også med QR kode generator :)

I sidste uge stablede jeg i4S.dk på benene som URL forkorter, men det var som om der allerede var en mængde af dem på nettet i forvejen. Derfor kom jeg i tanke om at en QR kode generator ville komplementere en URL forkorter glimrende. Jeg gik så rundt et par timer og troede at det var unikt – men har selvfølgelig fundet ud af bit.ly, goo.gl og sikkert mange af de andre tidligere har fundet ud af at QR koder og en URL forkorter passer godt sammen. Nu må vi se om jeg i løbet af den næste uge kommer i tanke om præcis det der gør i4s.dk til en unik service.

Ind til videre håber jeg at du vil bruge i4s.dk i stedet for konkurrenterne når du skal have forkortet et link eller mangler en QR kode 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress