Playstation 3 PS3 Jailbreak

Man kan stadig ikke jailbreake PS3 med firmware højere end 3.55

Øv 🙁 Det er desværre alt der er at sige, hvis man har en PS3 med firmware over 3.55 og går og håber på at jailbreake den. Downgrade er en mulighed men det kræver seriøs hardware-modding som simpelthen ikke er en mulighed for normale brugere og jailbreakere – jeg har bestemt heller ikke tænkt mig at prøve.

Der florerer rigtig mange videoer på YouTube som hævder at man kan jailbreake sin PS3 hurtigt og let, uden det store bøvl, men de er det rene løgn og humbug – man skal nemlig svare på spørgeskemaer, betale eller tilmelde sig alverdens ting før man når frem til den endegyldige konklusion: Det er ikke muligt at jailbreake PS3’en og man er lige blevet snydt af en flok klaphatte på YouTube.

I store træk er problemet også at siden hackeren GeoHot blev sagsøgt af Sony og Sony fik rettens ord for at det er ulovligt at jailbreake sin PS3 i USA. I Danmark er det i teorien stadig lovligt at gøre med sin computer som man har lyst til(så længe man holder sig indenfor lovene om ophavsret), men Sony er efterhånden ret hurtige til at smide én af PSN, hvis de opdager man er på nettet med en jailbroken PS3.

Det er ved at være lang tid siden jeg fik nedenstående mail, men den viser tydeligt at Sony har fået sat et glimrende system sammen til at registrere hvilke konti der bliver brugt på en jailbroken PS3 – bemærk i den sammenhæng også at jeg ikke engang spillede crackede eller ulovlige spil, men blot havde installeret lovlig homebrew da jeg var online.

Som Sony skrev:

Important: Access to the PlayStation(R)Network and Access to Qriocity(TM) Services Notice

Unauthorized circumvention devices for PlayStation(R)3 system have been recently released by hackers for the PlayStation(R)3 system.  These devices permit the use of unauthorized or pirated software.

Use of such devices or software violates the terms of your “System Software License Agreement for the PlayStation(R)3 System” and the “Terms of Services and User Agreement” for the PlayStation(R)Network/Qriocity(TM) and its Community Code of Conduct provisions.  In addition, copying or playing pirated software is a violation of International Copyright Laws.

A circumvention device and/or unauthorized or pirated software currently resides on your PlayStation(R)3 system.

Immediately cease use and remove all circumvention devices and delete all unauthorized or pirated software from your PlayStation(R)3 system.  Failure to do so will result in termination of your access to PlayStation(R) Network and access to Qriocity(TM) services through your PlayStation(R)3 system.

 

Der er i øjeblikket intet håb for at se et jailbreak til PS3 så man kan bruge sin stuecomputer til andet end spil og småting som Sony har godkendt og tjener penge på. Man kan ikke engang installere en lommeregner på den *SUK*

I øjeblikket er det derfor ikke sandsynligt at der overhovedet kommer et jailbreak til PS3 igen.

Så, som sagt. Øv!

2 Comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress