Politik Tekniske ting

Regeringens energipolitik slår millioner ihjel!

Springfield Atomkraftværk

Det tyske elnet er ved at kollapse, en million mennesker dør om året pga følgevirkningerne ved kulkraft, vindmøller slår lige så mange ihjel som kulkraftværker og ingen tør åbne øjnene, ørene og munden og indrømme at der kun er en måde vi kan løse vores energikrise; kernekraft!

I øjeblikket dør en million mennesker årligt pga følgevirkningerne af kulkraft – noget som den nuværende regering ingen planer har om at gøre noget ved, selvom de godt ved at vindmøller gør os afhængige af kulkraft i flere årtier.
Selvom det koster menneskeliv hvert eneste år, er der alligevel alt for mange danskere der stædigt holder fast ved “Det snakker vi ikke om”-politikken fra 1985, selvfølgelig inklusive politikerne. Det kan da ikke passe vi ikke engang kan vurdere sagen! S-SF regeringens løsning er at plastre hele Danmark til med vindmøller, som ikke engang venstrefløjen støtter op omkring(jf vindmøllerne i Thy) – og såfremt de kommer så langt, løser det kun problemet når det blæser. Dertil skal det selvfølgelig også siges at der siden Chernobyl-ulykken til i dag(inklusive Fukushima-ulykken) er omkommet flere mennesker som følge af vindmølleuheld end som følge af stråling fra kernekraftværker og atomaffald.

Med nye reaktortyper og nye brændselsmuligheder(fx Thorium, som vi har rigeligt af på Grønland) vil det ikke blot være muligt at opnå ren vedvarende energi, men også at gøre det med en stor besparelse for samfundsøkonomien – og endda uden at nogen bliver forstyrret af livsfarlige, larmende monstre i baghaven!

Lad os tage diskussionen op – det kan redde menneskeliv!

 Af Anders Braüner Nielsen

One comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress