Ikke kategoriseret

iPhone 4S covers – Hvad er forskellen?

På billedet til venstre ses iPhone 4 øverst og iPhone 4S nederst. Nu gik jeg lige og troede at man bare kunne bruge de gamle covers fra iPhone 4 til iPhone 4S, men nej. Der er en lille irriterende forskel der skaber hele balladen. Lydløs-knappen er nemlig rykket lige præcis så langt at iPhone 4 covers med udskæringer til de tre sideknapper ikke passer til iPhone 4S. Dog har jeg fundet ud af at ret mange covers designet til iPhone 4 alligevel passer til iPhone 4S, da der ikke er facon-skæringer til knapperne, men blot en udskæring der dækker over alle tre knapper – dermed passer disse covers også til iPhone 4S.

iMania.dk har lagt mærke til det samme og har samlet alle deres covers der passer til iPhone 4S i en kategori for sig. Hvis du mangler et cover til din nye 4S kan du ta et kig her: iPhone 4S covers

Nu må vi se om der ikke snart også begynder at komme covers på markedet der er designet præcist til iPhone 4S.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Powered by: Wordpress