Playstation 3 Tekniske ting

PS3 firmware 4.11 jailbreak findes ikke! Downgrade er løsningen :)

Det er efterhånden blevet svært at danne sig et overblik over Playstation 3 jailbreaks, da Google er blevet overfyldt med “falske” youtube videoer og sider der hævder at kunne jailbreake PS3 på firmware over 3.55. Dette kan uheldigvis ikke lade sig gøre, så hvis man har en PS3 med fw 4.11 er eneste løsning at downgrade til 3.55, som derefter kan jailbreakes. Dette kan dog lade sig gøre, men jeg har dog endnu ikke sat en guide sammen. Man skal jo lige vide om der er “marked” for en gratis guide :)

Hvis du er interesseret i en guide til hvordan du downgrader PS3 firmware 4.11 og jailbreaker, så må du meget gerne smide en kommentar – så smækker jeg en sammen:)

7 Comments

 • Kim
  12. maj 2012 - 17:30 | Permalink

  Hej, vil du smide en løsning til mig på min email kimlunds@live.dk mange tak. og god weekend!!

 • Alan
  13. maj 2012 - 17:18 | Permalink

  Jeg vil gerne have en downgradeguide men ken jeg lige stille et par spørgsmål? Kan du give en jailbreak guide efter downgrade? Kan jeg spille online eller overhodet bruge internet på playstationen? Kan sony banne mig eller bricke min ps3?

 • Jonas
  20. maj 2012 - 15:35 | Permalink

  Hej Jeg vill gerne downgrade min ps3 og det ville være dejligt vis du kunne hjælpe mig GRATIS!

 • sleepsta
  27. maj 2012 - 08:35 | Permalink

  Hey det ville være super hvis du gad smide en guide sammen, for ganske rigtig jeg bliver næsten kun mere forvirret jo mere jeg dykker ned i scenen. har hacket telefoner, wii før, så var lidt overrasket over det var så kompliceret/omfattende med tilgange til det hele.

  har en cech2003 på 4.11 prøvede forskellige official firmawares downgrade fra 3.73–>3.55 og 4.11->3.55 men den blev ved med at komme med en “the data is corrupted (8002f2c5)” fejl.
  så ja en guide der er nutidig ville være dejligt.

  hygge

 • Michael
  28. maj 2012 - 20:28 | Permalink

  Hej Delusion.

  Jeg ville blive meget glad hvis du kunne brygge en guide sammen til at kunne downgrade… Har søgt i flere dage efter noget der ligner en guide, men med intet held.

  – Mich

 • delusion
  3. juni 2012 - 12:14 | Permalink

  Bad news people – det lader ikke til at være så let. Jeg var sikker på jeg havde fundet en software downgrade guide jeg kunne skrive om, men det lader til at kræve chipping.

  http://evilpigeon.dk/2012/06/ps3-downgrade-til-3-55-er-ikke-sa-let-som-tidligere-antaget/

 • Anders Kristensen
  30. juli 2012 - 16:54 | Permalink

  Det Må du meget gerne :-)

 • Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

  Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

  Powered by: Wordpress